Lilypie Third Birthday tickers

28 Şubat 2010 Pazar

nöbet..

nehirin bir yaşını doldurmasıyla birlikte ben de tekrar nöbete döndüm. bu hafta 3 tan gün aşırı nöbetim vardı. salı-perşembe-cumartesi..sandığım kadar sancılı olmadı. tabii ki birbirimizi çok özledik.
ilk gün babaanneye gittiler baba-kız yolda arabada uyuyakalmış kuzum gece normalde 8 deuyurken o gece saat 10 u buldu uyuması. yandık dedim düzen filan kalmıycak.. perşembe eve daha erken geldiler yemeğini yemiş 7,5 ta uyumuş en zorlusu cumartesi nöbetiydi. 24 saat çok ağır geldi ikimize de.. kuzum gün boyu gidip bizim odanın kapısını yumruklamış anne diyerek, anneannesi gelmişti yanına o da çok üzüldü ama napalım bütün gün "ben dedim ona doktor olma" diye söylemiş durmuş bana akşam halası devraldı nöbeti geceda beraber uyumuşlar halasıyla:) pazar biraz huysuzluk yaptı beni görünce ama olsun.. bizde gündüz uykusunu beraber uyuduk sarıldık birbirimize.. en zoru geçti yavaş yavaş alışacağız yeni dönemede..

22 Şubat 2010 Pazartesi

ilk antibiyotik..

kuzumun ateşi dün gece boyunca devam etti. 6 saatte bir ateş düşürücüsünü verdik. gündüz kreşte iyiymiş akşam üzeri tekrar ateşlenmiş. bugün zaten 1 yaş kontrolümüz vardı. kreşten çıkışta doktorumuza gittik. tonsillit olmuş kuzu birazda postnazal akıntısı varmış gülnur hoca dinleme bulgusu varmı akciğerlerinde dedi. dinlemedim hocam dedim haklı olarak aşkolsun yani dedi. Ama napıyım terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya öyle işte.. neyse antibiyotik başlayalım bu kez dedi. normalde kendisinin antibiyotiğe ne kadar karşı olduğunu bildiğimden hemen aldık eve gelir gelmezde başladık. allahtan ilaç içmeyle ilgili bir sorunumuz yok.. 1. yaş kontrolune gelince kilomuz 9.500 gr boyumuz 76cm. gelişimimiz gayet iyi. 1 yaş aşılarımızı şimdi hastayken yapmayalım dedi. biraz toparlayınca yaparız istersen sen yap dedi. ama insan kendi kuzusuna cesaret edemiyo. işte böyle ilk yaş günüyle beraber ilk antibiyotiğide aldık. umarım kuzum kısa sürede iyileşir bu hastalık en kısa sürede geçer gider..

21 Şubat 2010 Pazar

dün ve bugün..

dün 20. şubat 2010.. kuzu doğalı tam bir yıl oldu.. 19 şubatta kreşteki parti 21 şubatta da ailemizle kutladığımız parti olunca dün artık 3. bir pasta kesmedik tabii.. sabah çekirdek aile olarak kahvaltımızı yaptık. prenses öğle uykusundan kalkıp yemeğini yeyince dışarı çıktık. hem babamız doğumgünü hediyesini aldı. dönüştede evin eksiklerini tamamladık ve dışarda hep birlikte güzel bir yemek yedik. işimizin fazla uzun sürmeyeceğini düşünerek nehir çin yanımıza bir şey almamıştık. prenses bir ilki daha yaşadı. normal kaşıkla çorbasını yedi. bizim yemeklerimizde tırtıkladı. ve çayımızı içerkende gayet uslu durarak bize ne kadar büyüdüğünü bir kez daha kanıtladı. akşaö eve geldikten sonra nehir yemeğini yedi uyudu bizde evi süslemelerini tamamladık. Bugün ise evde ailelerimizin katıldığı 2. partimiz vardı. kuzum bugün biraz durgundu. sebebiyse akşam ortaya çıktı.saat 19.00 civarlarında baktım yanakları al al olmuş bitanemin ateşini ölçtük 38.7 hemen ateş dşürücüsünü verdik. sonra uyudu. bakalım gece nasıl olacak. parti fotoğraflarını bir ara yükleyeceğim fırsat bulursam.. yarın 1. yaş kontrolümüz var.. ve benim nöbetlerim başlıyor bu hafta hemde oldukça hızlı bir şekilde bu hafta 3 gün evde olamıycam. bakalım baba kız napıcaklar..

19 Şubat 2010 Cuma

doğum günü partisi - 1

bugün kreşte yapılan ilk partiyle kuzunun 1 yaş kutlamalarıda başlamış oldu:) öğladen sonra için babası da bende işten izin almıştık. eve geldik hazırlandık. pastayı ve kuzunun kıyafetlerini aldık ve kreşe doğru yollandık. işte pastamız.. burdan tüm beyaz köşk çalışanlarına teşekkür ederiz pasta hem çok güzel gözüküyordu hemde çok lezzetliydi..

işte doğum günü kızı..

pastasını kesti... arkadaşlarıyla pasta yiyip meyva suyu içt. hediyelerini kabul etti. ve bol bol dans etti. kısacası kuzum bugün çok eğlendi. bizde onun kırmızı balıkta ne kadar mutlu huzurlu olduğunu bir kez daha görüp mutlu vr huzurlu eve döndük:) işte partiden kareler..





18 Şubat 2010 Perşembe

13 Şubat 2010 Cumartesi

doğumgününe günler kala,,,

evet doğumgününe günler kala hazırlıklar son sürat devam ediyor. bugün kuzumun hediyesini aldık. parti kıyafeti ve süslemelerde tamam. menümüzüde oluşturmaya başladık yavaş yavaş.kutlamalar cuma kreşte başlıcak pazar evdeki partiyle son bulacak:) geçen sene bu zamanlar izne ayrılmış doğum için son hazırlıkları tamamlıyorduk bir stres bir heyecan.. şimdi minik kızım güzeller güzeli kuzum içerde uyurken ilk doğumgününün hazırlıklarını yapıyoruz.darısı nice senelere diyelim şimdiden. canım kızım annesinin pamuk prensesi seni çok seviyoruz...

2 Şubat 2010 Salı

bugün...

kuzum bugün kreşte bol bol raflara tırmanmış..

emeklemiş..
bal gibi tatlı bir kış çileği olmuş:))

veee ilk doğumgünü partisine katılıp arkadaşına hediyesini vermiş..
kuzum bugün biraz daha büyümüş..