Lilypie Third Birthday tickers

30 Mart 2010 Salı

kuzu ve balina grubu :)

kırmızı balıkta çocuklar yaş grubuna göre 4 e ayrılıyorlar en küçükler mercanlar sonra balinalar yunuslar ve foklar olarak.. bizim kuzu bizim kuzu hala kreşin en küçüğü yani en küçük mercan.. ama boyuna posuna bakmadan şimdiden balinaların arasına karışıyo onların dibinden ayrılmıyormuş.. işte nehir hanım ve balina grubu:))



20 Mart 2010 Cumartesi

13.ay



bugün 13. ayını doldurdu minik cadı. bu ay kontrolumuz yok. evde tarttık 9.870 gr olmuş. boyu da cm. bu aralar gene burnu akıyor. bu kış böyle geçicek artık. 2 gün iyi 3. gün hoşgeldin üsye. neyse keyfi ve iştahı yerinde. kilo alımıda hzlandı. bizimde keyfimiz yerinde yani. sanırım benim nöbete gitmeme de alıştı. biliyor artık bazı geceler anne olmayabilir ama ertesi gün gelecek. ilk nöbetlerden sonra ufak çaplı bir depresyon atlattık diyebiliriz. iştahsızlık huzursuzluk mutsuzluk vs vs.. sonra öğretmenimizle bir olağanüstü hal toplantısı yaptık. şimdi iyiyiz.. bugün de ben nöbetten geldikten sonra kahvaltımızı yaptık. ailece 2 saat öğle uykusundan sonra baktık güneş ısıtıyor biraz çıkalım dedik. kuzu bayıldı dışarda dolaşmaya.. işte fotolar..

1 Mart 2010 Pazartesi

Doğumgünü partisi- 2

kuzunun 2. partisi evde aile arasında oldu.nöbetlerle dolu bir haftadan sonra anca sıra geldi resimleri yüklemeye.. işte parti resimleri..



nehir asya ve melike..

işte prensesim